luni, 2 august 2010

"Prinţul" revine la "naţională"


Schimbarea de atitudine şi de randament a lui Adrian Cristea l-a făcut pe Răzvan Lucescu să-l recheme la prima reprezentativă. Foarte probabil, mijlocaşul va fi convocat pentru amicalul cu Turcia, de săptămîna viitoare


Adrian Cristea pare să fi renăscut în acest început de sezon. Golurile şi pasele decisive oferite în primele 4 meciuri oficiale ale ediţiei l-au determinat pe selecţionerul Răzvan Lucescu să-l ia în calcul din nou pentru echipa naţională. Antrenorul vrea să-l convoace pe "Prinţ" pentru amicalul cu Turcia, programat miercurea viitoare, la Istanbul. E ultimul test înaintea startului campaniei pentru calificarea la Euro 2012.

Lucescu junior a discutat şi cu acţionarii, şi cu membrii staff-ului tehnic al roş-albilor, cerînd informaţii suplimentare despre schimbarea lui Adrian. "Are chef de fotbal. Chiar dacă e în continuare rebel, simte totuşi că şi cei de la club, şi suporterii sînt alături de el şi asta nu poate decît să-l motiveze. Şi Andone, şi Borcea i-au explicat în nenumărate rînduri că singura lui şansă de a cîştiga mai bine e să joace fotbal. Pare să fi înţeles!", i s-a transmis lui Răzvan dinspre Ştefan cel Mare.


8 meciuri a adunat Adrian Cristea sub tricolor. N-a înscris nici un gol


Apropierea de Mutu l-a eliminat
Răzvan Lucescu a decis să nu-l mai convoace pe Adrian Cristea după ce acesta a chefuit cu Adrian Mutu şi cu cîteva femei înaintea eşecului ruşinos din Serbia, 1-5 toamna trecută. După aceea, dinamovistul a încetat prietenia cu Mutu.

Şi Torje e în cărţi
Pe lîngă cei doi Cristea din Ştefan cel Mare, Andrei şi Adrian, un alt dinamovist ce are şanse mari să apară în lotul pentru Istanbul este Gabriel Torje. Mijlocaşul dreapta de 20 de ani urmează să fie testat şi la prima reprezentativă, întrucît a dat randament şi la Dinamo, şi la "naţionala" mică.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu